Chateau Caratt 430 Nice

Chateau Caratt 430 Nice Verkocht!
Merk en model
Chateau Caratt 430 Nice
Datum 1e toelating
05-09-2007

Verkocht!

Inruil van uw auto, boot, caravan of camper is altijd bespreekbaar

Gegevens van het kenteken:
Massa rijklaar 900 kg
Technische max. massa 1300 kg (kan naar beneden gezet worden bv. 1200 kg)

Deze prachtige caravan Chateau Caratt 430 Nice uit 2007 verkeerd in een werkelijke nieuwstaat en is door inruil van de 1e eigenaar verkregen!

De indeling is al volgt. Een groot twee persoons vast dwarsbed voorin de caravan met een enorme opbergruimte eronder. In het midden een royale keuken welke is voorzien van een 3 pits gas-/kookcomfort, een spoelbassin met mengkraan (warm en koud water) en een koelkast met vriezer. Aan de andere zijde is de badkamer met Thetford cassettetoilet en wastafel. Achterin is een grote en gezellige dinette die tevens ook is om te leggen tot een vast bed.

De caravan is voorzien van een automatisch Truma mover, Fiamma caravanstore zakluifel, accu met lader, boiler, vast watertank, fietsenrek, etc.

Met de grootste zorg stellen wij onze advertenties samen, echter kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer voor aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.