Ga voor Duitse degelijkheid met een Burow Camper

Burow is een klein camperombouw bedrijf dat al 30 jaren campers produceert in het Duitse Augsburg. Met een gemotiveerd team specialisten die jarenlange ervaring heeft in het ombouwen van campers vervult Burow de wensen van hun klanten die op vier wielen willen reizen.

Modellen

De modellen van Burow campers zijn allemaal gebaseerd op een gesloten bestelwagen. Hiervoor ontwerpen ze royale plattegronden die veel woonruimte en luxe creëren aan de hand van praktische ideeën. Dit is meteen ook waarin een Burow camper zich onderscheidt van zijn concurrentie.

De VIP 490 is met een totale lengte van minder dan 5 meter de meest compacte versie. Toch is de ruimte zo goed benut dat zelfs regenachtige dagen een plezier zijn in de VIP 490.

De VIP 600 XL is dan weer het grootste model in de reeks. Deze ruimte is geïnvesteerd in een breder dwarsbed en een groter opslagruimte onder het bed, wat hem onderscheidt van zijn kleine broertje, de VIP 600 L. Deze camper heeft twee onafhankelijke woonruimtes - één aan de voorkant van de zitgroep en een aan de andere achterkant in het slaapgedeelte.

Een compacte Burow camper kopen?

Bent u op zoek naar een tweedehands camper die erg compact is zonder dat u aan comfort moet inboeten? Dan is een Burow camper wellicht wat voor u.

Spang Campers heeft regelmatig een aantal modellen van Burow campers in zijn aanbod en kan u helpen in uw zoektocht. Tevens helpen we u ook met het regelen van de aankoop. Bekijk hieronder ons aanbod Burow campers. Of kom langs in onze grote showroom in Hoogeveen.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!