Op zoek naar een camper voor 6 personen? Ontdek hier ons aanbod!

Houdt u ervan om met vrienden op reis te gaan of houdt u gewoon van wat meer comfort? Dan is reizen met een camper voor zes personen wellicht iets voor u! Campers bestaan in alle groottes en types. Dus ook wie heel wat slaapplaatsen nodig heeft vindt zeker iets naar zijn smaak!

Alle comfort zoals thuis!

Zoals we al hebben gezegd: mensen die vandaag een camper kopen, genieten van veel comfort. De nieuwste generatie campers beschikken over alle faciliteiten. Van een woonkamer, een keuken, en meestal ook een kleine badkamer met een toilet. Een standaardkeuken heeft twee of drie gaspitten, een koelkast en een gootsteen. Maar als u het budget ervoor heeft, kunt u dat pakket uitbreiden met opties zoals een oven of magnetron, vriezer en afzuigkap. Naast de standaard slaapruimte is er ook nog de mogelijkheid tot extra bedden door middel van een hefbed of omgebouwde zithoek.

Een 6-persoons camper kopen

Bent u op zoek naar een camper voor 6 personen tegen een sterk competitieve prijs? Dat kan bij Spang Campers in Hoogeveen. Dit familiebedrijf is al sinds 2002 actief in de camper industrie en heeft dus heel wat ervaring met het kopen en verkopen van kwalitatief hoogstaande tweedehands campers.

Bekijk ons aanbod

Spang Campers ondersteunt u helemaal van A tot Z wanneer u uw camper koopt. Dat wil zeggen: van het zoeken naar de juiste camper voor u tot het regelen van de verkoop. Dit betekent dat u binnen de kortste keren met uw camper de wijde wereld kan verkennen! U kunt hieronder, of in onze showroom, ons aanbod bekijken.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!