Chateau campers - alles voor een leuke vakantie

De Chateau campers zitten in het aanbod van verschillende camperbouwers. Het heeft geen centraal bedrijf meer die deze campers bouwt, maar toch komen er nog regelmatig nieuwe mobilhomes op de markt. Van oorsprong komen deze campers uit België, maar door een te kleine afzetmarkt moest het de boeken sluiten.

Wat maakt Chateau campers zo goed?

Groot genoeg om te genieten, gemakkelijk genoeg om mee te rijden. Chateau campers staat voor kwaliteitsvolle mobilhomes. Er zijn verschillende vloerplannen om uit te kiezen waardoor er zeker een Chateau camper is die zal voldoen aan uw wensen. Met een 3 pits gasfornuis, een microgolf, een ruim werkblad en een koelkast beschikt deze camper over een goed uitgeruste keuken.

Een tweedehands Chateau camper kopen?

Bent u op zoek naar een tweedehands camper die u alle comfort biedt voor een aangename vakantie? Bekijk dan hieronder ons aanbod aan Chateau campers!

Spang Campers heeft heel wat modellen van Chateau campers in zijn aanbod en kan u helpen in uw zoektocht. Tevens helpen we u ook met het regelen van de verkoop. Bekijk hieronder, of in onze showroom, ons uitgebreide aanbod campers.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!