Chalet aan het water

Chalet aan het water
Merk en model
Chalet

Vraagprijs

Prachtige Nieuwe chalet te koop op één van de mooiste plekjes, direct aan het water, van chaletpark en camping de Kettingbrug in Wanneperveen. Gelegen op loop / vaarafstand van het pittoreske Giethoorn.

Deze chalet is heerlijk ruim met zijn afmeting van 10.00m x 4.00m. Geniet ‘s ochtends direct van een heerlijke zon op het grote alle volledig aangelegde terras of sla de tuindeuren open en begin de dag in alle rust.

De woonkamer is ruim en al gemeubileerd met een hoekbank die tevens als logeerbed gebruikt kan worden, een tv kast en een gezellige eettafel met 4 stoelen.

Tevens beschikt hij over een ruime en complete keuken met erg veel kastruimte, een grote koelkast met vriesgedeelte met maar liefst 3 laden en zelfs een vaatwasser!

Er zijn 4 vaste slaapplaatsen, de masterbedroom met een groot twee persoons bed en een grote kast met schuifdeuren. En een slaapkamer met twee één persoons bedden. Tevens kan de bank ook gebruikte worden als logeerbed.

De badkamer heeft een ruime douche met thermostaatkraan, een wastafel en toiletkast en een toilet.

Alle vertrekken zijn voorzien van verwarming en de chalet beschikt over een CV ketel met warm water en waar de radiatoren op zijn aangesloten.

Alles is al aangelegd, een prachtig terras 3x10 meter met antracietkleurige tegels, eenomtimmering rondom het chalet met composiet delen en hoogwaardige afwerking. De delenzijn geklemd met speciale clips ipv geschroefd(geen lelijke schroeven in zicht). Ook zijn er luiken aangebracht voor bv het aftappen van het water. Een stevige kast voor de gasflessen. Stroom en water zijn aangesloten en is instapklaar!

Voor de chalet is een ligplaats voor uw boot. Vanuit u chalet stapt u zo in de boot om vanuit de gracht het Belterwiede op te varen. Van daaruit heeft u heel veel vaarmogelijkheden.

De prijs voor dit nieuwe chalet met garantie is 82.950 euro. Dit inclusief stageld voor 2024 (excl. water elektra).

Wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Bel dan 0652-022220 of bel met de beheerder van Camping de Kettingbrug,

Klaas Slot 0522-281207.

Met de grootste zorg stellen wij onze advertenties samen, echter kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer voor aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.