Ga op vakantie met een van onze Burstner campers

Burstner is een grote naam in de wereld van de campers en mobilhomes. Al meer dan 55 jaar lang staat het bedrijf voor een passie van onmiskenbaar design, praktijkgerichte innovatie en een unieke dienstverlening. De voornaamste doelstelling van het bedrijf is dan ook dat reizigers zich goed voelen wanneer ze met een Burstner camper er op uit trekken.

Type modellen

Burstner campers heeft verschillende modellen in zijn assortiment. Van integralen en alkoof campers tot semi-integraal en buscampers. Het maakte faam met zijn Ixeo-familie, maar ondertussen is ook de Lyseo-familie al op de markt, die de voordelen van de vorige modellen combineert om een maximale flexibiliteit te creëren wat design betreft.

Enkele van de voordelen van het interieur zijn:

  • Tot vier zitplaatsen tijdens het rijden
  • Een stahoogte van ongeveer 212 cm.
  • USB-oplaadaansluiting
  • Afneembare keukenbladen
  • Krasbestendige tafelbladen
  • Koudschuimmatrassen
  • Aangename lichtsfeer met indirecte lichtbronnen

Welk model past bij mij?

Voor u een keuze maakt van welke camper u wilt kopen, gaat u het best na welk model het beste bij u past. De voornaamste vraag is wellicht het aantal personen waarmee u de camper wil gaan gebruiken. Zo zitten er in het aanbod zowel 2-persoon buscampers als integralen voor 5 tot 6 mensen. Ook wat slaapplaatsen betreft zijn er heel wat mogelijkheden. Gaat u voor een ruim bed in de alkoof, voor een hefbed of toch maar eerder voor enkele bedden?

Bekijk ons ruime aanbod aan Burstner campers

Spang Campers heeft al jarenlang Burstner campers in zijn aanbod zitten. De creatieve innovatie zorgt ervoor dat dit merk een populaire keuze is voor reizigers die op zoek gaan naar maximaal wooncomfort.

Spang Campers kan u helpen in uw zoektocht en ondersteunt u helemaal van A tot Z wanneer u uw camper koopt. Dat wil zeggen: van het zoeken naar de juiste camper voor u tot het regelen van de verkoop. U kan hieronder, of in onze showroom, het aanbod Burstner campers bekijken.