Reis in stijl met een Challenger camper

Challenger is ontstaan in het hart van de Franse wijngaarden van de Rhône Vallei. In bijna dertig jaar is het een grote speler geworden in de camper industrie. De Challenger staat voor een comfortabele camper tegen een toegankelijke prijs. Met een Challenger camper bent u dus verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Standaarduitrustingen

Challenger biedt verschillende soorten campers aan. Van alkoof campers tot semi-integralen. Al deze campers zijn uitgerust met verschillende types van bedden. Zo kunnen campers over een lateraal of centraal bed beschikken of indien u dat wenst, voorzien van een hefbed, stapelbedden of enkele bedden. Standaard zijn de Challenger campers voorzien van een laadruim over de hele lengte van de camper, luchtverversing, isolatie en slimme verlichting.

Een tweedehands Challenger camper kopen?

Bent u op zoek naar een tweedehands camper die u comfort biedt zonder dat u teveel betaalt? Bekijk dan ons aanbod aan Challenger campers!

Spang Campers heeft een heel wat modellen van Challenger campers in zijn aanbod en kan u helpen in uw zoektocht. Tevens helpen we u ook met het regelen van de verkoop. U kan hieronder, of in onze showroom in Hoogeveen, ons aanbod Challengers campers bekijken.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!