Een camper met garage kopen

Een camper met garage maakt het mogelijk om tijdens het kamperen met uw eigen camper uw auto of motor (of bijvoorbeeld fietsen) droog en beschermd op te slaan. Zo kunt u tevens andere spullen droog stallen. Hierdoor vergroot u de opbergruimte tijdens uw vakantie.

Bij ons vindt u niet alleen buscampers en caravans, maar tevens half/semi integraal campers en campers met een garage in het assortiment.

Al onze campers hebben gemeen dat het hoogwaardige occasions zijn met een perfecte staat van dienst. De tweedehands campers zijn goed onderhouden en zijn uiteraard voorzien van een nieuwe APK keuring. Tevens zorgen wij voor een onderhoudsbeurt voordat u de weg op gaat met uw nieuwe camper.

Wilt u zeer voordelig een tweedehands camper met garage kopen? Bekijk dan ons steeds wisselende aanbod op onze website of bezoek onze Spang Campers showroom in Hoogeveen.

Altijd voordelig op vakantie met een eigen camper met garage

U bepaalt waar u gaat en staat met een eigen camper. U kunt uiteraard kiezen voor een goed onderhouden basis model met een keuken, bedden en een douche, maar ook de luxer uitgevoerde caravans en campers met een garage bieden wij aan tegen een scherpe prijs.

Heeft u vragen, wilt u de aankoop van een camper occasion gespreid betalen, of wilt u een camper inruilen? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.