Rimor campers - Ideaal voor wie op fietsvakantie trekt!

Bent u op zoek naar een camper die heel wat opbergplaats heeft voor fietsen of scooters? Dan zit u goed bij het Italiaanse merk Rimor. Het productenassortiment van Rimor voldoet aan al uw behoeften: met een indrukwekkend scala aan lay-outs, slaapcomfortoplossingen en opslagruimtes streven ze ernaar om ongeëvenaard gemak en comfort voor alle gebruikers te bieden.

Wat maakt Rimor zo goed?

Rimor produceert al meer dan 40 jaar motorhomes. Hierdoor zijn ze vertrouwd met alle details die speciale aandacht vereisen: optimale bescherming tegen binnendringend water, constructieve betrouwbaarheid, geoptimaliseerde ruimtes, kwaliteit van de gebruikte materialen en matrassen die al het comfort bieden dat u thuis kent, de bedden met houten lamellen en niet te vergeten de innovatieve oplossingen die ze bieden voor de dinette en de tafels.

Type modellen

De Horus is het meest compacte model van Rimor wat het erg makkelijk maakt om mee te rijden. Tegelijk hoeft u door zijn innovatieve interieur niet aan comfort in te boeten. De Europeo is dan weer stijl op wielen. Het panoramische voorraam; de geoptimaliseerde hoogte van het interieur onder het bovenbed (192 cm); hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de verschillende fittingen, meubels en stoffering; LED-verlichting; de USB-aansluitingen; de tafel die in alle richtingen kan worden bewogen; en de grote douche. Allemaal kenmerken die de Europeo een van de populairste campers maken. De Katamarano is dan weer de ideale keuze voor families.

Op zoek naar een Rimor?

Rimor is de perfecte keuze van camper als u in het buitenland wil fietsen. Door zijn enorme opbergruimte en indrukwekkend interieur is een Rimor een garantie voor heel wat vakantieplezier. Neem een kijkje in ons assortiment om de camper van uw dromen te vinden.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!