Een camper met queensbed kopen

Wanneer u meestal met twee personen op vakantie gaat met uw camper, dan is het mogelijk om een camper met queensbed te kopen.

Een queensbed is een losstaand bed dat in de lengte geplaatst is. U kunt het bed makkelijk in stappen, vanwege de ruimte aan beide zijden van het bed. Kortom, u levert wat woonruimte in met een camper met queensbed, maar geniet van een heerlijk bed met een luxe uitstraling. Zo bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust tijdens uw trips.

U zult een queensbed doorgaans niet in een buscamper treffen, vanwege het gebrek aan ruimte. Met een hooggeplaatst queensbed in een camper kan de ruimte onder het bed bijvoorbeeld gebruikt worden voor een garage.

Voordelig comfortabel kamperen in een camper met queensbed

Wij hebben doorgaans campers met een queensbed beschikbaar in onze uitgebreide collectie jong gebruikte campers en caravans. Zo kunt u aanzienlijk besparen op de aankoop van een camper die aan al uw wensen voldoet, mooi ingericht is en veel voordeliger is dan een volledig nieuwe camper.

Voor een scherpe prijs koopt u bij ons zeer goed onderhouden en APK gekeurde campers waarmee u uw reisdromen kunt vervullen. Wij vertellen u graag meer en nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen. Graag tot ziens!