Hymer campers verzekeren u van kwaliteit sinds de jaren ’70

Hymer campers zijn tot op de dag van vandaag nog steeds één van de populairste modellen in Europa. Het merk is gestart met de verkoop in de jaren ’70. U kunt met één van de modellen verzekerd zijn van het beste comfort en een vooruitstrevende uitvoering. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog een proefrit voor een van de tweedehands occasions bij Spang Campers.

Hymer campers van een hoogwaardig niveau

Maximale veiligheid, de grootste efficiëntie en de beste kwaliteit, dat is waar u op kunt vertrouwen met een van onze Hymer campers. De modellen beschikken bijvoorbeeld over een Antislip Regeling (ASR), Verduisterende gordijnen/ cassette in de cabine, een extra deurslot cabine ABUS, een hordeur en een prettige dakventilator. En wat te denken van een fijne flatscreen tv, wastafel, douche en een keuken die van alle gemakken voorzien is.

Wij helpen u graag met de financiering van uw droom camper

Wellicht heeft u een camper in ons online aanbod gezien dat volledig op uw wensen aansluit, alleen laat het budget het op dit moment nog even niet toe. Geen probleem! Wij laten u graag kennismaken met het CamperDreams Concept. Wat dit precies betekend? U kunt dankzij het CamperDreams Concept de gehele investering, inclusief accessoires, laten overnemen. Dit is mogelijk tot een bedrag van maximaal € 125.000,00.