Op zoek naar een camper met hefbed?

Er is geen manier van reizen die een groter gevoel van vrijheid geeft dan het reizen met een camper. U stippelt zelf uw route uit en zoekt iedere dag een overnachtingsplaats, terwijl u geniet van alle comfort zoals u thuis gewend bent. Een camper beschikt ook altijd over één of meerdere bedden zodat het zoeken naar een overnachtingsplaats beperkt blijft tot het zoeken van een mooie locatie.

Soorten bedden in een camper?

De meeste eigenaren van een camper verkiezen een slaapruimte die een eigen enkel bed heeft. Toch staat er geen limiet op het aantal bedden. Zo zijn er campers met een Frans bed of een uitvouwbed. Daarnaast kunt u kiezen voor een camper in een integraal model (met meer slaapruimte voor meer personen) of voor een semi/half integraal camper. Ook begint de keuze voor een hefbed steeds populairder te worden.

Welke voordelen heeft een hefbed?

Een hefbed is een bed die je makkelijk naar beneden kan trekken en overdag opbergen tegen het plafond. Het geeft als grote voordeel dat je heel wat ruimte bespaart. In een camper met meerdere slaapplaatsen zorgt een camper met hefbed er tevens voor dat je niet iedere avond de zitruimte hoeft om te bouwen om extra slaapplaatsen te hebben.

Enerzijds heb je de keuze tussen een integraalcamper of een semi-integraalcamper. Bij een integraalcamper bevindt het hefbed zich boven de cabine wat als voordeel heeft dat deze vaak iets breder zijn. Ook zakken ze lager waardoor je er makkelijker kan instappen. Bij een semi-integraalcamper bevindt het hefbed zich dan weer boven de zitruimte. Daardoor is het hefbed vaak iets smaller, zakt het minder naar beneden en blijft het een groot blok in de woonruimte.

Een tweedehands camper kopen?

Bent u op zoek naar een camper tegen een sterk competitieve prijs? Dat kan bij Spang Campers in Hoogeveen. Dit familiebedrijf is al sinds 2002 actief in de camper industrie en heeft dus heel wat ervaring met het kopen en verkopen van kwalitatief hoogstaande tweedehands campers.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk hieronder ons ruime aanbod aan campers.