Met de Eura Mobil camper op vakantie

Eura Mobil is een Duitse camperbouwer met meer dan 50 jaar ervaring in de sector. Het differentieert zich voornamelijk door zijn unieke bouwwijze en zijn vooruitstrevendheid op vlak van opbouw en materialen. Wie klasse zoekt, zit met een Eura Mobil camper goed. De Duitse camperbouwer staat graag dicht bij de klant en staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit.

Verschillende modellen

Activa One

De Activa One is de familie camper in hun reeks. Het biedt genoeg plaats voor tot 6 personen en heeft een verwarmde boven cabine. Het beschikt over vorstbestendige watertanken, waardoor u ook in de winter met deze camper kan blijven doorreizen. De vloerverwarming zal ervoor zorgen dat u ook in deze periode van het jaar het niet snel koud zal hebben. En dat alles terwijl hij minder dan 3,5 ton weegt. De ideale keuze voor wie zowel comfort als woonruimte wil.

Profila T / Profila RS

Deze camper kan tot vier personen te slapen leggen. Dit met een tweepersoonsbed achteraan en twee extra slaapplaatsen door een hefbed boven de zitgroep. Deze laatste is bij de Profila T slechts optioneel. Verder beschikt het eveneens over vloerverwarming en vorstbestendige watertanks die het reizen in de winter comfortabel maken.

A-Klasse

De A-Klasse bestaat uit de Integra en de Integra-line. Het is de perfecte keuze voor luxueus reiscomfort. Met een stuurcabine met panoramaraam mist u niets van de omgeving tijdens het rijden.Deze mobilhome biedt door zijn indrukwekkend interieur heel wat bergruimte en is volledig geïsoleerd om u tegen de ergste winterkou te beschermen.

Een Eura Mobil camper kopen?

Bent u op zoek naar een camper die u luxueus comfort biedt zonder aan plaats of gewicht in te boeten? Dan zit u met een Eura Mobil camper goed!

Spang Campers heeft heel wat modellen van Eura Mobil campers in zijn aanbod en kan u helpen in uw zoektocht. Tevens helpen we u ook met het regelen van de verkoop. U kan ons aanbod Eura Mobil campers bekijken op de website of in onze showroom.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!