Wie is Spang Campers?

Ons bedrijf is opgericht in 2002. Wij richten ons op de ìn- en verkoop van jonge gebruikte campers in een nette tot nieuwstaat! Doordat wij onze bedrijfsvoering eenvoudig houden en de kosten laag, kunnen wij onze campers tegen scherpe concurrerende prijzen aanbieden. Uiteraard worden onze campers geleverd inclusief een nieuwe APK, uitgebreide campercheck, onderhoudsbeurt en garantie.

Spang Campers is begonnen in Hollandscheveld op zo'n 3 kilometer vanaf de huidige locatie. In 2013 zijn wij verhuisd naar Stephensonstraat 98 te Hoogeveen. Ons bedrijf is centraal gelegen op ruim één kilometer afstand van de rijksweg A28. U kunt hier onze campers bezichtigen op ons showterrein buiten van zo'n 2.500 m2 en in onze showroom van bijna 1.000 m2. Bij slecht weer proberen wij zoveel mogelijk campers binnen te zetten, zodat het bezichtigen van de campers niet aan de weersinvloeden onderhevig is. Mocht een camper die u wilt komen bezichtigen bij slecht weer toch buiten staan, dan zetten we die graag voor u binnen! Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend op een gezellige en ongedwongen manier. De koffie staat klaar!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan ook eens kijken aan de Stephensonstraat 98 te Hoogeveen. Misschien leuk te combineren met een weekendje weg? Leuke camperplekken en (boeren)campings in de regio in overvloed!

Namens de familie Spang en onze medewerkers,
Tot ziens bij Spang Campers!

Spang Campers
Spang Campers
Spang Campers