Een compacte camper kopen tegen de laagste prijs

Wij horen vaak dat mensen lang hebben gedroomd van het aanschaften van een eigen caravan of camper, om volledig zelfstandig op vakantie te kunnen gaan.

Het idee dat een camper of een camperbus lastig te parkeren is, of dat een camper zwaar is om te besturen, is inmiddels achterhaald. De moderne technieken waarmee onze compacte campers zijn uitgerust maken onze tweedehands campers zeer makkelijk wendbaar en eenvoudig te parkeren.

Tevens verkopen wij slechts 'jonge' occasions, die van alle gemakken zijn voorzien wat betreft de inrichting van de campers, maar ook wat betreft het rijplezier.

Bij Spang Campers maakt u kennis met een steeds wisselend aanbod van compacte campers (occasions die volledig gekeurd en onderhouden zijn).

Bezichtig, volledig vrijblijvend, ons aanbod compacte campers

Kom gerust langs in onze showroom in Hoogeveen. Hier kunt u op uw gemak een blik werpen op onze occasions en helpen wij u graag. Geniet van een kop koffie terwijl u de verschillende compacte campers vergelijkt.

Uiteraard hebben wij alle documentatie en onderhoudsoverzichten van de occasions beschikbaar voor u. Iedere occasion heeft een nieuwe APK keuring ondergaan en heeft tevens een onderhoudsbeurt gehad.

Met onze uitgebreide service en garantie gaat u altijd veilig op vakantie met uw eigen camper.