Voordelig een camper occasion kopen

In het jaar 2002 zijn wij van start gegaan met het in- en verkopen van jong gebruikte campers in vele verschillende uitvoeringen. Wij bieden u dan ook een continu wisselend aanbod van goed onderhouden campers die weinig gebruikt zijn of in nieuwstaat verkeren.

Binnen ons assortiment vindt u zowel integraal campers als campers in compacte uitvoeringen en buscampers.

Wilt u echt iets bijzonders? Dan is het mogelijk om bij ons de meest voordelige tweedehands luxe uitgevoerde campers te vinden. Hierbij kunt u denken aan een camper uitgerust met een comfortabel queensbed, of een zeer trendy inrichting.

De lage kosten van een camper occasion van Spang Campers

Bij het inkopen van jong gebruikte campers hebben wij niet alleen oog voor de staat waarin de camper verkeert, maar weten wij exact waar wij op moeten letten wat betreft het inkopen en verkopen van campers van een hoge kwaliteit.

Onze bedrijfsvoering is eenvoudig, persoonlijk en eerlijk. Hierdoor kunnen wij camper occasions aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Ons assortiment is een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen dan ook meer dan waard.

Voor ons spreekt het voor zich dat uw nieuwe camper is uitgerust met een nieuwe APK. Tevens heeft uw aankoop een onderhoudsbeurt gehad, mag u rekenen op garantie en de camper heeft een uitgebreide campercheck ondergaan.