Sluit geen compromissen wat comfort betreft met een Knaus camper

Op vakantie gaan met een Knaus camper is thuiskomen. Door zijn unieke mix van knusse woonsfeer, hoge functionaliteit en het gebruik van de beste materialen kunt u altijd vertrouwen op een Knaus. Waar en wanneer u ook bent, u voelt zich altijd thuis.

Modellen

Knaus Van TI

De Knaus Van TI is groot genoeg om het kampeergevoel te krijgen, maar tegelijk compact genoeg om u langs de kleinere wegen te krijgen. Een van de uitblinkers door zijn gewicht die onder de 3,5 ton ligt.

Sky I

De Sky I behoort dan weer tot de allerbesten. De panoramische voorruit zorgt er voor dat u niets hoeft te missen van de omgeving tijdens het rijden. De perfecte keuze dus om de wijde wereld te verkennen van achter het stuur.

L!VE TI

De L!VE TI is het model voor iedereen die van het leven wil genieten. Dit model is een goede introductie in de kampeerwereld. U kan uw mobilhome zelf aanpassen aan uw eigen behoeften.

Sun I

Een luxueuze liner, maar dan in compact formaat. Zowel de voorkant als het interieur stralen gewoon luxe uit, terwijl het dynamische exterieur de nadruk legt op sportieve elegantie. Met een verwarmbaar dubbele vloer en lederen uitrusting wordt u verliefd op het eerste zicht.

Op zoek naar een tweedehands Knaus camper?

Met een Knaus gaat u voor het thuisgevoel in uw camper. Ongeacht waar u ook bent. Spang Campers kan u helpen in uw zoektocht naar de perfecte camper. Contacteer ons vrijblijvend, bekijk hieronder ons aanbod of neem een kijkje in onze showroom in Hoogeveen.