Maak kennis met het moderne interieur van de Dethleffs campers

Er zijn tal van voordelen verbonden door op vakantie te gaan met een van onze Dethleffs campers. Kent u deze voordelen al? De campers bieden voldoende opbergruimte voor uw spullen, de campers zijn vakantie klaar en de campers zijn voorzien van een uitgebreide veiligheidsuitrusting. Dat wilt u toch ook? Het team van Spang Campers vertelt u graag meer over ieder model in het actuele aanbod als u contact opneemt. Zien wij u binnenkort verschijnen in onze winkel?

Geniet van een praktische keuken op vakantie

Een grote koelkast, een praktische apothekerskast, een gasfornuis en veel kastruimte. Het zijn allemaal pluspunten waar uw praktische keuken in uw camper aan kan voldoen. Ook geniet u van veel beenruimte en een comfortabele slaapruimte en de meeste campers zijn voorzien van allerlei andere extra’s. denk hierbij aan climate control, stuurbekrachtiging, ASR, een flatscreen tv en sfeerverlichting. Daar wilt u toch ook van kunnen genieten? Bekijk hieronder ons actuele aanbod. Wij vertellen u graag meer over ieder model en bieden advies op maat.

Maak een proefrit in een van de Dethleffs campers

Wilt u graag een van de Dethleffs campers uit ons aanbod met eigen ogen bekijken? Bezoek de winkel, gevestigd aan de Stephensonstraat 98 in Hoogeveen. U bent van harte welkom voor het maken van een proefrit, zodat u zelf kunt ervaren of de camper volledig naar wens is. Heeft u op voorhand vragen over een van de tweedehands occasions? Een van onze medewerkers beantwoord telefonisch graag al uw vragen. Een scherpe prijs, daar bent u bij ons te allen tijde van verzekerd!