Een tweedehands buscamper kopen met garantie

Met een goed wendbare en compacte buscamper kunt u makkelijk manoeuvreren en eenvoudig kamperen, waar u maar wilt. Veel vakantiegangers geven de voorkeur aan het op vakantie gaan met een buscamper die van alle gemakken is voorzien

U kunt in onze showroom in Hoogeveen kiezen uit verschillende modellen in een continu wisselende collectie camper en caravan occasions.

Wilt u een camper inwisselen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een geheel vrijblijvend gesprek.

Wij stellen ons aanbod occasions met zorg samen. Dit houdt in dat onze campers en caravans niet alleen comfortabel, maar vooral ook APK gekeurd en veilig moeten zijn, voordat wij ze in de verkoop aanbieden.

De voordelen van het kiezen voor een tweedehands buscamper

Douchen, koken en televisie kijken op locatie. Met een goed uitgeruste buscamper doet u het allemaal.

Ook aan de details wordt gedacht bij het samenstellen van ons aanbod campers; zo kunt u zelfs kiezen voor het kopen van een buscamper die uitgerust is met zonnepanelen voor een eigen stroomvoorziening.

Iedere occasion die wij aanbieden is voorzien van een zeer gedetailleerde documentatie wat betreft het onderhoud, de kilometerstand en de voorzieningen van de desbetreffende buscamper. U kunt de weg op tegen een sterk competitieve prijs.