Wilt u een camper voor 2 personen kopen?

Er met de camper op uit trekken is een droom van heel wat mensen. Heel wat koppels reizen vroeg of laat dan ook ooit met een camper om die lang verhoopte droom van een grote reis waar te maken. Een camper voor twee personen hoeft ook niet noodzakelijk duur te zijn terwijl het alle comfort biedt die je thuis hebt.

Welke campers zitten in ons aanbod?

Een van de populairste opties voor een camper voor 2 personen is een buscamper. In tegenstelling tot de traditionele opbouw camper wordt bij deze het interieur in een bestaande bestelbus ingebouwd. De buscamper is dus veel compacter, maar heeft ook alle voorzieningen zoals de mobilhome. Om ruimte te winnen wordt hierdoor vaak voor een hefbed geopteerd.

Een andere optie is de semi-integraal camper. Dit type camper wordt gekenmerkt door het feit dat er vaak minder slaapplekken aanwezig zijn, waardoor het vaak gekozen wordt als tweepersoonscamper. Een integraal camper kunt u herkennen aan de uitbouw boven de cabine van de bestuurder, waardoor meer slaapruimte beschikbaar is. Heeft u voldoende aan bijvoorbeeld twee slaapplaatsen? Dan is een van onze semi integraal camper occasions een voordelige keuze.

Beide modellen hebben als extra voordeel dat ze minder brandstof verbruiken dan bijvoorbeeld de integraal modellen en door hun kleinere formaat minder wind vangen tijdens het rijden.

Een tweedehands camper voor 2 personen kopen?

Bent u op zoek naar een camper voor 2 personen tegen een sterk competitieve prijs? Dat kan bij Spang Campers in Hoogeveen. Dit familiebedrijf is al sinds 2002 actief in de camper industrie en heeft dus heel wat ervaring met het kopen en verkopen van kwalitatief hoogstaande tweedehands campers.

Het mooie van een 2 personen camper is dat u alleen een gewoon rijbewijs nodig hebt om ermee te rijden. U hoeft dus geen speciale rijlessen te volgen of extra tests te doen. U kunt gewoon instappen en wegrijden.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk ons ruime aanbod aan campers op de website of in onze showroom in Hoogeveen.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!