Op zoek naar een alkoof camper voor uw volgende vakantie?

Een alkoof camper kan u makkelijk herkennen aan het kleine vertrek boven de autocabine dat aan de grotere leefruimte grenst. Hierin bevindt zich een ruim bed (vaak 2,2 meter) dat met een laddertje beschikbaar is. Hierdoor wint u niet alleen veel leefruimte, maar de staruimte van uw camper wordt ook groter. Ideaal voor wie lang wil gaan kamperen dus!

Waarom kiezen voor een alkoof camper?

Een alkoof camper is een van de vier types campers die u op de markt zal vinden. De voornaamste reden waarom iemand voor een alkoof camper kiest is voor het aantal slaapplaatsen. Niet alleen is er standaard een ruim tweepersoonsbed in de alkoof, maar in combinatie met een hefbed kunt u makkelijk 4 tot 7 mensen te slapen leggen. De aparte slaapruimte in de alkoof heeft dan weer als extra voordeel dat u meer leefruimte hebt en dat de stagrootte ook een pak groter is dan in andere modellen.

Het nadeel van een alkoof camper is dan weer dat de bouw niet door iedereen als mooi wordt beschouwd en dat het door zijn hoogte niet erg zuinig is. Ook lage bruggen in pittoreske dorpjes kunnen een probleem vormen. Wilt u tijdens de winter reizen, dan is verwarming in de alkoof ook erg handig.

Voor wie is de alkoof camper geschikt?

De alkoof camper is een ideale keuze voor grote gezinnen of grote personen die het maximum aan woon-en slaapruimte willen in hun camper.

Uitgebreid aanbod aan alkoof campers

Bent u verkocht aan een alkoof camper? Spang Campers kan u helpen in uw zoektocht en ondersteunt u helemaal van A tot Z wanneer u uw camper koopt. Dat wil zeggen: van het zoeken naar de juiste camper voor u tot het regelen van de verkoop. U kunt hieronder én in onze showroom het huidige aanbod bekijken.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!