Kies uit verschillende luxe campers van enkel de beste merken

Luxe campers die van alle gemakken voorzien zijn, daar bent u van verzekerd als u één van de tweedehands occasions van Spang Campers gaat kopen. U heeft de keuze uit diverse topmodellen van merken zoals Burstner, Adria en Dethleffs. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaald merk, of ontvangt u graag advies over het beste merk? Wij staan u graag te woord als u langskomt in onze winkel.

Van welke gemakken zijn de luxe campers voorzien?

Voor welke uitvoering u ook kiest, u bent er altijd van verzekerd dat de camper van alle gemakken voorzien is. Let op! In ons aanbod treft u enkel tweedehands modellen. Een aantal voorbeelden van faciliteiten in uw camper zijn stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, in hoogte verstelbare koplampen en een boordcomputer. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld bekerhouders, een draaibare stoel, een groot dakluik voor meer licht en een flatscreen tv. Zijn er speciale wensen die u terug ziet komen in uw nieuwe voertuig? Geef het aan ons door en wij voorzien u van een passend aanbod dat volledig aansluit op uw wensen.

Jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop van campers

De beste kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Omdat wij sinds 2002 actief zijn in de verkoop van campers, weten wij als geen ander waar een goed model aan moet voldoen. U bent bij ons dan ook verzekerd van enkel de beste tweedehands occasions waar u jarenlang plezier aan gaat beleven op vakantie. Probeert u een van onze campers graag uit, voordat u overgaat tot het aankopen van uw nieuwe pareltje? Wij zien u graag verschijnen en nodige u van harte uit voor het maken van een vrijblijvende proefrit.