Maak je volgende reis met een 4 personen camper

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie met een camper en daar is een goede reden voor. Campers zijn gemakkelijk te besturen, heerlijk comfortabel en betaalbaar. U kunt gemakkelijk meer dan 60.000 euro betalen voor een complete camper, of zelfs meerdere keren dat bedrag. Maar u kunt ook een tweedehands camper voor 4 personen kopen voor slechts 35.000 euro, of de prijs van een gezinsauto. Het is een aantrekkelijke investering die garant staat voor jarenlang vakantieplezier. En de vrijheid die het u geeft, is helemaal gratis!

Omgebouwde bestelbus

Een camper is eigenlijk een omgebouwd busje. U kunt het beschouwen als een mini-huis op wielen. Campers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. Het grootste verschil in formaat heeft te maken met het aantal ligplaatsen. Een standaard camper is meestal geschikt voor twee personen, maar er zijn ook camperbussen met vier of zelfs meer slaapplaatsen. Meestal zijn dit campers met een nis: een ruimte gebouwd boven de bestuurdersstoel die dienstdoet als een tweepersoonsbed en een zithoek die kan omgebouwd worden tot slaapruimte.

Een 4-persoons camper kopen

Zoals we al hebben gezegd: mensen die vandaag kampeerbusjes kopen, genieten van veel comfort. De nieuwste generatie kampeerders hebben een woonkamer, een keuken, een minislaapkamer en meestal ook een kleine badkamer met een toilet. Een standaardkeuken heeft twee of drie gaspitten, een koelkast en een gootsteen. Maar als u het budget ervoor heeft, kunt u dat pakket uitbreiden met opties zoals een oven of magnetron, vriezer en afzuigkap.

Bekijk ons aanbod

Spang Campers ondersteunt u helemaal van A tot Z wanneer u uw camper koopt. Dat wil zeggen: van het zoeken naar de juiste camper voor u tot het regelen van de verkoop. Dit betekent dat u binnenkort in de verte wegrijdt met een enkele missie: plezier, plezier en nog meer plezier. U kan ons aanbod bekijken op de website, hieronder, of in onze showroom.