Ontdek de wereld met een 5 personen camper

Wie heeft er niet als droom de wereld te ontdekken? Met de camper reizen is het ultieme gevoel van vrijheid. Het geeft u niet alleen de mogelijkheid om te gaan waar en wanneer u maar wil, maar u heeft ook alle comfort van thuis. Reist u als gezin van vijf of met een groep vrienden dan heeft u al snel heel wat slaapplaatsen nodig. Gelukkig zijn er tal van campers voor 5 personen op de markt die ervoor zorgen dat u genoeg beweegruimte heeft zonder aan comfort in te boeten.

Type campers

Wie een camper wil met veel slaapplaatsen, kan kiezen tussen de integraalcamper of de alkoof camper. Een alkoof camper wordt ook wel eens een bovenslaper genoemd omdat er steeds een groot tweepersoonsbed in de koof is. In sommige gevallen kan dit bed ook opgeklapt worden. Daarnaast hebben de meeste alkoof campers ook nog een zithoek waar u makkelijk enkele slaapplaatsen kan van maken en in sommige gevallen nog een enkel bed.

Een integraal-camper maakt dan weer gebruik van een hefbed waarbij u de zithoek nog steeds kan gebruiken. Reist u met z’n vijven, dan kan u de zithoek nog omvormen tot extra slaapplaatsen.

Een tweedehands 5-persoons camper kopen?

Bent u op zoek naar een 5-persoons camper tegen een sterk competitieve prijs? Dat kan bij Spang Campers in Hoogeveen. Dit familiebedrijf is al sinds 2002 actief in de camper industrie en heeft dus heel wat ervaring met het kopen en verkopen van kwalitatief hoogstaande tweedehands campers.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk ons ruime aanbod aan campers op de website of in onze showroom in Hoogeveen.