Campers Emmer-Compascuum

Drenthe is als provincie veelzijdig op het gebied van natuur en ontspanning. De perfecte omgeving om met een camper te ontdekken. Vanuit Emmer-Compascuum rijdt u in nog geen 40 minuten naar Hoogeveen waar dé leverancier van tweedehands campers u met smart opwacht. Gedreven als het team van Spang Campers is geven ze u na een heerlijk kopje koffie de mogelijkheid om het uitgebreide aanbod tweedehands campers met eigen ogen te bewonderen.

Keuze tweedehands campers

De mobiele vakantiewoningen zijn verkrijgbaar in tweepersoons campers, maar ook voor grotere gezinnen is deze vorm van vakantie ideaal. Het geeft u op uw vakantie een ongekend gevoel van vrijheid en gaat gepaard met veel luxe. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van:

  • afmeting
  • luxe
  • prijscategorie
  • vormgeving
  • stroomvoorziening

Vrijheid en mobiliteit

Niet afhankelijk zijn van bepaalde aankomsttijden en externe overnachtingen geeft een ongekend gevoel van vrijheid. Gun uzelf als bestuurder de luxe van een automaat. Hierdoor bent u meer in de gelegenheid om de mooie omgeving in u op te nemen en komt u lekker tot rust. Neem voor alle gezinsleden de fietsen mee in de camper met garage. Zo blijven de fietsen goed beschermd tegen de weersinvloeden en heeft u alles bij de hand om van uw vakantie een onvergetelijk avontuur te maken.