Campers Gorredijk

Als fervent natuurliefhebber wilt u uw vakantie midden in de natuur doorbrengen. Gelukkig hoeft dit niet ten koste van comfort te gaan. Met een tweedehands camper van Spang Campers profiteert u van alle gemakken die u mag verwachten bij de aankoop van uw rijdende vakantiewoning. Vanuit het Friese Gorredijk bent u in minder dan een uur in Hoogeveen waar u wordt voorzien van een kop koffie.

Kies de juiste camper

De mate waarin u gebruikmaakt van een camper is belangrijk voor de keuze die u maakt. Wanneer u een camper uitsluitend gebruikt voor weekendjes weg met uw partner, volstaat een semi-integraal camper die twee slaapplaatsen biedt. Voor een gezinsvakantie is een luxe camper met meer slaapplaatsen de juiste optie. Vindt u het lastig om te bepalen aan welke eisen uw gebruikte occasion moet voldoen? Laat u adviseren door de behulpzame medewerkers van Spang Campers. Door hun ervaring weten zij als geen ander wat u nodig heeft om met de juiste camper naar huis te gaan.

Vakantie met camper plannen

Droomt u al langer van een vakantie met camper? Laat deze droom werkelijkheid worden en begin de rit van Gorredijk naar Hoogeveen direct. Eenmaal bij Spang Campers aangekomen geeft u uw ogen uitgebreid de kost. Zowel op het showterrein buiten als in de showroom neemt u plaats in de meest luxe campers die deze leverancier van campers heeft staan. De aftrap voor een onbezorgde vakantie begint met het kiezen van een comfortabele camper. Hiermee kunt u tijdens de zomervakantie met alle gezinsleden op reis, maar ook regelmatig een weekendje weg om alleen met uw partner wat tijd door te brengen.