Campers Gorredijk

Als fervent natuurliefhebber wilt u uw vakantie midden in de natuur doorbrengen. Gelukkig hoeft dit niet ten koste van comfort te gaan. Met een tweedehands camper van Spang Campers profiteert u van alle gemakken die u mag verwachten bij de aankoop van uw rijdende vakantiewoning. Vanuit het Friese Gorredijk bent u in minder dan een uur in Hoogeveen waar u wordt voorzien van een kop koffie.

Kies de juiste camper

De mate waarin u gebruikmaakt van een camper is belangrijk voor de keuze die u maakt. Wanneer u een camper uitsluitend gebruikt voor weekendjes weg met uw partner, volstaat een semi-integraal camper die twee slaapplaatsen biedt. Voor een gezinsvakantie is een luxe camper met meer slaapplaatsen de juiste optie. Vindt u het lastig om te bepalen aan welke eisen uw gebruikte occasion moet voldoen? Laat u adviseren door de behulpzame medewerkers van Spang Campers. Door hun ervaring weten zij als geen ander wat u nodig heeft om met de juiste camper naar huis te gaan.

Vakantie met camper plannen

Droomt u al langer van een vakantie met camper? Laat deze droom werkelijkheid worden en begin de rit van Gorredijk naar Hoogeveen direct. Eenmaal bij Spang Campers aangekomen geeft u uw ogen uitgebreid de kost. Zowel op het showterrein buiten als in de showroom neemt u plaats in de meest luxe campers die deze leverancier van campers heeft staan. De aftrap voor een onbezorgde vakantie begint met het kiezen van een comfortabele camper. Hiermee kunt u tijdens de zomervakantie met alle gezinsleden op reis, maar ook regelmatig een weekendje weg om alleen met uw partner wat tijd door te brengen.
  1. Knaus Van Ti 650 MEG Platinum Selection

    Enkele bedden - 2020 - Half integraal € 78.950,-
    Ontdek alle details »