Robuuste Carado camper: perfecte balans tussen kwaliteit en prijs

Bent u op zoek naar iets meer comfort en laadvermogen dan het geval is bij een bestelwagen, dan is de Carado camper perfect voor u. Deze caravan is niet alleen robuust, compact, sober en functioneel, maar ook heel goed wendbaar. Fabrikant Hymer Group heeft met dit voertuig grote successen geboekt als gevolg van de perfecte balans tussen Duitse kwaliteit en lage prijs.

Fraaie tweedehandse Carado met bijzonder laag gewicht

De cabines zijn standaard afgewerkt met onder meer centrale vergrendeling, elektrische ramen, led-dagrijverlichting en airbags aan de bestuurderszijde. Er zijn fraaie modellen waar maximaal drie personen optimaal gebruik kunnen maken van de geriefelijke ruimtes en vrij grote lockers. Het bijzonder lage gewicht en compacte formaat zorgen voor een ongewoon laadvermogen van ongeveer 850 kg.

Complete keuken en bijzonder veel opbergruimte<-h2>

Kom tijdens het reizen tot rust in de knusse woonkamer, die zich in veel modellen bevindt tussen de cabinestoelen en de semi-dinette. De lineaire, eenvoudige maar toch complete keuken past heel goed in het compacte formaat van deze camper. Een klassieke spoelbak van geborsteld staal, een ruim driepits-fornuis en een koelkast maken het samen met de grote opbergruimte tot een juweeltje van een camper. Zijn aspecten zoals een anti-hagel glasvezel achterwand en dak belangrijk voor u, dan is er in ons ruim assortiment vast wel een model dat daarin voorziet.

Carado: geliefd bij campers over de hele wereld

Handige twee-in-één badkameroplossingen zijn perfect voor campers van deze afmetingen. Carado campers die hiermee zijn uitgerust, boeten dus helemaal niet in aan effectiviteit en functionaliteit van de ruimte. Voor welk model u ook kiest, zonder twijfel wordt u tegen een aantrekkelijke prijs eigenaar van een fraaie tweedehandse camper die zijn reputatie alle eer aandoet. Het is geen wonder dat Carado campers geliefd zijn bij enorm veel caravanbezitters!

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!