Praktische Carthago camper met ultralichte, moderne materialen

De Carthago camper is in alle opzichten praktisch. Het is vervaardigd van ultralichte en moderne materialen en biedt hoogwaardige oplossingen op het gebied van technologie en ontwerp. Dit voertuig van Duitse makelij heeft in de afgelopen jaren een respectabele reputatie opgebouwd onder campers over de hele wereld.

Maatwerk en hoge kwaliteit

De wens om een caravan van hoog niveau met een hoge mate van maatwerk aan te bieden, is de sleutel tot het succes van de Carthago camper. De fabrikant heeft niets overgelaten aan het toeval en uiterst slimme oplossingen bedacht om een camper te produceren die voldoet aan alle wensen van de reiziger. Vooral de zeer ruime opbergruimtes voor het stallen van scooters, fietsen, koffers en andere grote spullen hebben bijgedragen aan de populariteit van dit voertuig.

Reizen met het thuis-gevoel

Reizen met een Carthago camper geeft u het gevoel alsof u in het comfort en de bescherming van uw eigen huis bent: aangenaam en comfortabel, ongeacht of het regent, sneeuwt, hagelt of lekker zonnig is. Dankzij de veelheid aan bescherming tegen de kou én een verwarmend effect in bepaalde Carthago-modellen, wordt het nooit kil in de camper. De airconditioning en verwarming maken het mogelijk om comfortabel te reizen in alle vier seizoenen, terwijl de isolatie zorgt voor behoud van een stabiele interne temperatuur van het passagierscompartiment.

Voorzien van robuuste meubels van hoge kwaliteit

De Carthago camper is het perfecte reisvoertuig, onder meer dankzij de comfortabele matrassen voor een kwalitatieve rust, wat essentieel is om van aangename reiservaringen te kunnen genieten. De robuuste meubels van hoge kwaliteit zijn tegen trillingen zijn bestand en voorzien van duurzame vergrendelingssystemen die op hun plek blijven tijdens het rijden. Bovendien is de camper voorzien van essentiële apparatuur, waarvan een koelkast, vriesvak en een douche slechts enkele zijn.

Veiligheid is een absolute vereiste

Koopt u bij ons een tweedehandse Carthago camper, dan weet u dat u veilig bent. Dit voertuig behoort tot de top in de branche, onder meer omdat de hoogste normen zijn toegepast bij de productie ervan. De Duitse fabrikant staat eveneens bekend om zijn andere hoogwaardige carrosserieën, waaronder Mercedes Benz en Fiat Ducato, merken die wereldwijd erkend worden voor de hoge prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!