Ervaar de vrijheid met een Chausson camper

Ervaar de vrijheid met een van onze fantastische tweedehandse Chausson campers. Een caravan van dit merk is ongekend ruimtelijke wonder en dankzij de automaat lijkt het alsof u in een personenauto rijdt. Nog nooit eerder hebt u in zo'n heerlijke en relaxte camper gereden!

Een verrassend gevoel van licht en ruimte

Wie door de extra brede deur het voertuig binnenstapt, wordt meteen aangenaam verrast door het gevoel van licht en ruimte. De caravan is geschikt voor gezinnen of koppels die prijs stellen op een grote woonkamer en een toilet met douche. Sommige modellen hebben een badkamerdeur die de volledige achterzijde van de Chausson camper afsluiten, waardoor er een aparte slaap- en/of kleedkamer ontstaat. Ouders die met hun kinderen reizen, kunnen na bedtijd van hun kroost nog even gezellig een drankje pakken in de woonkamer. Maar ook als u met z’n tweeën reist, is het mogelijk de stapelbedden van dit specifiek model voor opslag te gebruiken.

Genoeg ruimte en comfort voor vier personen

Ook bij minder mooi weer biedt de Chausson caravan doorgaans genoeg plek voor vier personen. Er zijn modellen die niet zijn voorzien van een vast bed achterin, maar met een groot opklapbed zijn uitgerust, wat nóg meer ruimte creëert. Geniet tijdens de momenten van rust van het grote en bijzonder comfortabele bed dat tot op instaphoogte kan worden verlaagd. Ook de banken in het woongedeelte kunnen tijdens het reizen tot bijzonder comfortabele stoelen met verstelbare rugleuningen worden getransformeerd. Geef gerust aan ons door welke specifieke voorzieningen uw tweedehandse camper moet hebben. Wij gaan graag samen met u na welk model het meest tegemoet komt aan uw wensen.

Parkeren en manoeuvreren gaat zeer vlot

De eerste Chausson camper werd gelanceerd in 1984. Bijkans 40 jaar later wordt de fabrikant door vrijwel iedereen erkend vanwege diens innovatie eigenschappen, welke uitstekend zijn verwerkt in de Chausson camper. Hij rijdt dankzij de 170 PK motor met automaat bijzonder soepel. Parkeren en manoeuvreren zijn een fluitje van een cent. De Chausson camper is daarom ideaal voor reistochten in bergachtige streken.