Met een Karmann Camper altijd verzekerd van comfort

Met een van onze tweedehandse Karmann campers bent u verzekerd van een goed comfort tijdens uw vakantie. Het is een functioneel voertuig waarmee u overal naartoe kunt reizen. De Karmann camper is een ideale keuze voor personen die op zoek zijn naar zowel een dagelijks te gebruiken bedrijfswagen als een comfortabele camper voor onderweg.

Goed slapen na een heerlijk bad

Geniet na een lange rit van een heerlijke nachtrust of doe een middagdutje op de ligstoelen en matrassen die rusten op lattenbodems. Met een eenvoudig gordijn zorgt u voor afscherming van de grote ramen van de dubbele achterdeuren tegen nieuwsgierige blikken. De badkamer met douche en toilet biedt een verrassend comfortabele bewegingsvrijheid. De badkamerdeur schermt de natte cel af van de rest van de toiletruimte en voorkomt op deze manier opspattend water. De ruimte boven de spoelbak biedt voldoende plek voor het opbergen van de gebruikelijke hygiëneproducten.

Een ongebruikelijke, verrassende indeling

Laat u verrassen door een tweedehandse Karmann camper met een zeer ongebruikelijke indeling: twee uiterst comfortabele eenpersoonsbedden, wat mogelijk is omdat er in dit model geen semi-dinette achter de bestuurdersstoelen is, zoals in deze klasse gangbaar is. Dat heeft het nodig gemaakt om zowel de bestuurders- als voorpassagiersstoel te draaien en de tafel achter de bestuurdersstoel tijdens het rijden te hangen op de schuine badkamerwand.

Hoge kwaliteit afwerking en uitrusting keuken

De compacte keuken is ingebouwd in de hoge kast en is uitgerust met een spoelbak, compressor unit en tweepits-gasfornuis. De uitrusting en afwerking zijn van hoge kwaliteit. Precieze verlichting helpt bij het koken als het buiten donker is, terwijl indirect licht zorgt voor comfortabel licht op de muren. Maar misschien kiest u ook gewoon graag voor een standaard model of juist een gebruikte Karmann camper met specifiekere voorzieningen. Maak in dat geval gerust contact met ons voor meer informatie, in ons assortiment is er vast een camper die bij u past!

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!