Optimaal genieten van reisvakanties met een LMC Camper

De LMC camper is een recreatievoertuig dat op het gebied van ontwerp, prijs en bruikbaarheid algemeen worden erkend als een van de meest veeleisende in Europa. Geeft u de voorkeur aan elegantie en soberheid die goed passen bij een mediterrane smaak, dan zit u helemaal goed met een van onze tweedehandse LMC campers!

Een lichte camper speciaal voor Noord-Europese klimaten

Op zoek naar een gebruikte camper die gastvrijheid biedt aan uw gezin? Dan is een caravan die is uitgerust met nuttige accessoires voor de behoeften van elk gezinslid een ideale keus om zorgeloos comfortabele reizen en tussenstops te maken. De LMC camper is speciaal ontworpen en gebouwd voor de barre Noord-Europese klimaten. Reis van bergresorts naar badplaatsen, geniet op passionele wijze van uw vakanties en bezoek vele plaatsen terwijl u comfortabel reist met een van onze tweedehandse LMC campers.

Voorzien van ultralichte materialen

De LMC camper is voorzien van ultralichte materialen. De structurele isolatie met een hoge dichtheid in de panelen zijn bedekt met glad aluminium met een lange levensduur. Kiest u voor een model dat is uitgerust met Ducato X250 voor de lage profielen, het superlichte Al.Ko-chassis en een totale uitwendige hoogte binnen 270 cm? Dan hebt u een camper waarvan u onvoorwaardelijk zult genieten tijdens uw reisvakantie. Uiteraard zijn er in ons assortiment andere modellen die zeker ook de moeite van het bekijken waard zijn.

Een mooie, lichte camper met een sterk isolerend vermogen

De fabrikant van de LMC camper is met de bouw van dit voertuig in feite verder gegaan dan het paradigma van de dubbele bodem en overbodige tankbescherming als essentiële winterkenmerken. Een volledig heroverwogen bouwfilosofie en –schema hebben geleid tot een camper met een sterk isolerend vermogen die mooi, licht en zelfs groot kan zijn, zonder gewichtsbeperkingen. Als liefhebber van avontuur en de meest uiteenlopende sporten zult u ongetwijfeld optimaal genieten van het reizen in een van onze tweedehandse LMC campers.