De Pössl camper, een grote verleiding voor avontuurlijke reizigers

De multifunctionele Pössl camper is een bestelwagen die een grote verleiding vormt voor reizigers en liefhebbers van avontuurlijke vakanties. Deze caravan is een grote klassieker met moderne esthetische en functionele evoluties: elegant van binnen, verleidelijk van buiten, functioneel als weinig anderen.

Fantastische tochten maken met uw Pössl camper

De Pössl camper onderscheidt zich van de concurrentie dankzij de mogelijkheid om maximaal zeven stoelen aan boord te homologeren en het keukenblok dat in slechts enkele minuten kan worden verwijderd, alsook de optie om vier bedden te hebben dankzij de transformatie van de achterbank op rails. Laat u verleiden door de lage prijzen van onze tweedehandse campers en geef toe aan uw droom om fantastische tochten te gaan maken met een caravan.

Geniet van de speciale uitrustingskenmerken

Van de Pössl camper zijn er diverse modellen, die stuk voor stuk voldoen aan de kwaliteitseisen. Interessant is het model met een douchebak die bedekt is wanneer deze niet wordt gebruikt. Hierdoor is er minder ruimte nodig voor de badkamer, wat resulteert in een bredere gang en een eveneens breder bed. Bovendien is er tussen het bed en de badkamer extra ruimte voor een locker. Bekijk op uw gemak alle fantastische tweedehandse Pössl campers die we te koop hebben. Schaft u eentje aan, dan bent u in elk geval verzekerd van een reisvoertuig met exclusieve interne en externe esthetiek en speciale uitrustingskenmerken! Een gebruikte camper kopen? Wij helpen u graag om een zorgvuldig afgewogen beslissing te nemen.

Uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit

In de loop der jaren heeft de wereldberoemde Duitse carrosseriebouwer Pössl zich als gevolg van een intelligent productiebeleid heeft bewezen vanwege de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit is terug te zien in de modellen met een uitklapbaar dak. Deze voertuigen blijven onder de twee meter hoogte ten behoeve van parkeermogelijkheden. Geïnteresseerd in een gebruikte camper? U krijgt van ons eerlijk advies over de camper die het beste past bij uw behoeften en wensen!