Rapido camper: synoniem voor wendbaarheid en comfort

De Franse Rapido camper staat synoniem voor wendbaarheid en comfort. De vloeiende en gestroomlijnde lijn, de opnieuw ontworpen achterkant en aluminium randen accentueren het gevoel van een slanker voertuig, perfect voor een fantastische reisvakantie.

Extra binnenruimte en gevarieerde woonindeling

De compacte Rapido camper biedt de voordelen van een bestelwagen met een bijna gelijke rijdynamiek dankzij het kleine formaat, maar tegelijkertijd ook enkele van de karakteristieke kenmerken van de panelen, zoals betere isolatie, meer binnenruimte en een meer gevarieerde woonindeling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model met twee eenpersoonsbedden die tot een maxi tweepersoonsbed kunnen worden omgebouwd, terwijl het toilet uitkomt op het douchegedeelte. Het grote werkblad in de lineaire keuken vergroot de aantrekkingskracht van de Rapido en in sommige modellen is de L-vormige dinette gemakkelijk om te toveren tot een extra eenpersoonsbed. Vrijwel alle Rapido campers hebben vaste bedden met aluminium framelatten en een hoge weerstand schuimmatras.

Geniet van een geweldige afwerking en inrichting

Traditioneel zijn de interieurs van Rapido campers altijd goed ingericht en afgewerkt, met luxe, maar zonder onnodige pracht. Caravans van dit merk hebben veelal bekleding in warme en uitnodigende tinten, meubels geaccentueerd door verchroomde en geborstelde profielen met bovenkasten zonder grepen voor een extra vleugje elegantie. De klassieke indeling van de woonkamer laat banken in de semi-dinette zien, met kajuitstoelen en klaptafel die zorgen voor een uiterst geriefelijke doorgang tussen de cabine en het woongedeelte. De eveneens klassieke en bijzonder compact keuken heeft een rechtlijnige vorm en is uitgerust met een tweepits fornuis, een koelkast met compressor en een spoelbak.

Voorzien van uitstekende weerstandeigenschappen

Een frame, vloer dak en wanden van duurzaam materiaal geven deze onderdelen uitstekende weerstandseigenschappen, mechanische weerstand tegen kleine oneffenheden, slecht weer en de enge beklimmingen in de winter. Er zijn ook prachtige modellen met Skyview-dak aan de buitenzijde, uitgevoerd in gelaagd glas met UV-coating en geïntegreerd verduisteringsgordijn. Een ontluchting van het verwarmingssysteem en verwarming van het dak zorgt voor minder warmteverlies. Geïnteresseerd in de voordelen van een tweedehandse Rapido camper? Neem gerust contact met ons op!

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!