De Sunlight camper combineert compactheid met gemak

De Sunlight camper combineert de compacte afmetingen van een busje met het gemak van een camper. In tegenstelling tot veel voertuigen in deze klasse, zorgen de lengte, breedte en hoogte van deze camper samen voor een perfecte balans. Kiest u voor een model met een containerbed met latten en hefmechanisme vergezeld van schokdempers, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat die u het heerlijke thuisgevoel geven terwijl u gezellig onderweg bent.

Geniet van enorm veel licht en ruimte

In Sunlight campers met twee maxi-openingen aan de voorzijde en een derde boven het bed kunt u genieten van veel helderheid. Het gevoel van ruimte en licht wordt bij deze modellen versterkt door de ramen in combinatie met de meubels en lichte stoffen. Kiest u voor een Sunlight camper met gesloten bak onder de gootsteen, een enorme en goed uitgeruste besteklade en binnenverlichting, dan zult u vast en zeker onder de indruk zijn van de grote aantrekkingskracht die deze accessoires uitoefenen.

Een comfortabele douche en toilet vol prettige details

Als u op zoek bent naar een reiswagen met een comfortabele douche en toilet, dan is de Sunlight camper precies wat u wilt. Er zijn modellen met opklapbare methacrylaatwanden die de badkamer isoleren, het toilet vrij laten en de meubels droog houden. Vaak zijn ze voorzien van een kast met geïntegreerde spots voor de wastafel. Sommige bouwjaren hebben een relatief kleine badkamer, maar die is dan wel eentje waar de fabrikant veel aandacht aan heeft besteed, vol details zit waar u zeker blij mee zult zijn.

Ruime opbergkasten om al uw spullen te bewaren

De hoeveelheid aan opbergruimte is nóg een reden om verliefd te worden op een van onze tweedehandse Sunlight campers. De meeste zijn voorzien van ruime kasten waarin u zowel kleding als schoenen of andere spullen kunt opbergen. Wij hebben nog veel meer modellen tweedehandse Sunlight campers die de moeite van het bekijken waard zijn. Neem gerust een kijkje en maak bij vragen vrijblijvend contact met een van onze vriendelijke medewerkers!

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!