Westfalia camper: veelzijdig, betrouwbaar en krachtig

De compacte Westfalia camper heeft een veelzijdige mechanica, die niet alleen een betrouwbare en krachtige motor, maar ook een rijke standaarduitrusting en een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden biedt. Gaat u voor een tweedehands model met getinte ruiten, treeplanken en bijpassende bumpers, dan is zonder enige twijfel een voertuig waar u graag en vaak spannende reisavonturen mee wilt beleven!

Gemakkelijk toegang tot een comfortabel bed

Er zijn Westfalia campers waarvan het woongedeelte in het midden bestaat uit twee draaibare cabinestoelen en een bank op de tweede rij op een grote locker. Hier is de tafel met uitklapbare verlenging aan de muur is bevestigd, terwijl de bedden zijn voorzien van flexibele steunen en een schuim- en latexmatras. Is het tijd om te slapen, dan kunt u door eenvoudigweg de bank te verschuiven en het neerklappen van de rugleuning toegang krijgen tot een groot en comfortabel bed.

Drie verschillende onafhankelijke omgevingen creëren

Misschien geeft u de voorkeur aan een tweedehandse Westfalia Nugget. In dat geval zult u zeker genieten van het hefdak dat aan de voorzijde scharniert. Dit is een oplossing die de bewoonbaarheid van het interieur op grote wijze beïnvloedt ten voordele van de gangen. Daardoor is het mogelijk om drie verschillende omgevingen te creëren die altijd onafhankelijk kunnen worden gebruikt: een dinette en de daaruit voortvloeiende transformatie naar een keukenblok, tweepersoonsbed en bovenste slaapkamer.

Hoge kwaliteit Westfalia is haast legendarisch

Kenmerkend voor campers van dit merk is de overzichtelijke en opmerkelijk ruime opbergcapaciteit, die voorziet in talrijke vakken, kasten en planken. Het kombuisblok is zodanig gepositioneerd dat uitstappen gemakkelijker is. Zijn er andere, specifieke accessoires waar u de voorkeur aan geeft? Geen nood, in onze uitgebreide collectie vindt u vast wel een model die voldoet aan al uw eisen. Niet voor niets staan Westfalia campers synoniem met een hoogwaardige kwaliteit die haast legendarisch is voor deze voertuigen van Duitse makelij!

Helaas, er zijn geen items gevonden. Bekijk ons complete aanbod!