Campers Limburg

Bestaat uw vakantie uit leven in de vrije natuur en wilt u dit ervaren met uw eigen camper? Laat het Limburgse leven dan even voor wat het is en begin aan een twee uur durende rit richting Hoogeveen. Hier vindt u een enorm aanbod aan o.a. buscamper occasions die u tijdens uw welverdiende vakantie naar alle bezienswaardigheden rijdt. Kies uw eigen niveau van comfort en baseer de keuze van uw camper op het aantal personen dat meegaat op reis en de afstanden die u aflegt met uw rijdende vakantiewoning.

Gebruikte camper in topconditie

Waarom zou u een nieuwe camper aanschaffen, terwijl een tweedehands luxe camper net zo veilig en comfortabel is, maar u veel geld scheelt? Tijdens uw vakantie wilt u geen concessies doen en dat hebben ze bij Spang Campers goed begrepen. Bij deze camperleverancier vindt u de vooraanstaande merken campers, zoals:

  • Hymer
  • Dethleffs
  • Adria

Campers van deze merken zijn per definitie geschikt voor uw verblijf in de vrije natuur. Kies voor een compacte camper als u samen eropuit trekt. De zes persoons camper is geschikt voor uw hele gezin. De hele dag geniet u van het buitenleven en na uw eigen bereide maaltijd in de camper neemt u buiten plaats om van de zonsondergang te genieten en plannen te maken voor de volgende dag.

Pluspunten gebruikte camper

Veruit het grootste voordeel van een gebruikte camper is de vriendelijke aanschafsprijs. De besparing die u hiermee realiseert, biedt extra mogelijkheden voor uitstapjes tijdens uw verblijf in de buitenlucht. Op comfort boet u zeker niet in bij het kopen van een jong gebruikte camper. Voor welk merk en type u ook kiest, u bent verzekerd van:

  • garantie
  • APK-keuring
  • goed onderhoud
  • historie

Ga vandaag nog van Limburg richting Hoogeveen om de camper van uw wens te bemachtigen. Aan de koffie en de klantvriendelijkheid van Spang Campers zal het niet liggen.